SÖK bläckpatron
Annonser:
Foto1

TOPPLISTAN Betyg Länk
3.5 Till butiken >>
3 Till butiken >>
3 Till butiken >>
2.5 Till butiken >>
2.5 Till butiken >>
2.5 Till butiken >>
2 Till butiken >>
Artiklar om bläckpatroner och toners den 25 February 2010

Epson och Konica Minolta går samman - skriven av Anna Lindquist

Epson, som är kända för sitt breda sortiment av skrivare för storformat, har knutit ett samarbetsavtal med Konica Minolta, som är mest känd för sitt breda sortiment av digitaltryck, i Sverige. Med detta hoppas de båda företagen kunna ge den svenska grafiska marknaden ett än mer brett sortiment och på så vis stärka sin position som tillförlitliga leverantörer.

Epson ses som ledande inom bl.a. sortimentet storbildsskrivare vilket anpassas efter så väl digitalt tryck som printande av skyltar, banners och andra marknadsmaterial. Utöver det så tillhandahåller de alla de sedvanliga produkterna som vi känner igen i form av bläckstråleskrivare, fotoskrivare och laserskrivare.

Konica Minoltas främsta referens är skrivare med multifunktionella system samt industriell mätutrustning. De har både kopiator och utskriftssystem, lasersystem som garanterar fullvärdiga bildlösningar i kombination med kreativ ljusmätning. Utöver det så finns det tillbehör till skrivaren i form av optiska linser, Inkjet skrivarhuvud och textilskrivare.

De båda företagen ser med gott mod fram emot samarbetet och vi andra står spända bredvid och följer det hela.